Comandamentul Logistic Întrunit funcţionează în subordinea Statului Major al Apărării şi are ca principală misiune asigurarea sprijinului logistic a forţelor militare aflate pe teritoriul naţional, precum şi a trupelor aflate în teatrele de operaţii

Anunțuri și rezultate

Anunt rezultate proba scrisă

 16.09.2021
U.M. 02296 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele probei scrise la concursul organizat pentru încadrarea postului vacant de execuție de ,,ASISTENT MEDICAL" din cadrul Cabinetului medical.
detalii...

Anunt rezultate proba interviu

 16.09.2021
U.M. 01405 Muncelu din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele probei interviu la concursul organizat pentru încadrarea postului de execuție vacant de Asistent medical debutant la Infirmerie.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 01405 Muncelu din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de execuție vacant ,,MUNCITOR CALIFICAT IV (sudor)" la U.M. 01508 ARGESTRU
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02296 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea postului vacant de execuție de ,,ASISTENT MEDICAL" din cadrul Cabinetului medical.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,MUNCITOR CALIFICAT II (electrician)", vacant în microstructura spălătorie și curățătorie chimică a Centrului de cazare-tranzit și reprezentare al Ministerului Apărării Naționale.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,ÎNGRIJITOR/M;G", vacant în microstructura personal întreținere spații exterioare din Formația întreținere spații a Centrului întreținere, reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea a două posturi de ,,MUNCITOR CALIFICAT I (electrician)/M;G", vacante în Grupa întreținere,instalații sanitare, ventilatoare, puncte termice, grupuri electrice și climatizare din Formațiunea întreținere, reparații și exploatare a Centrului de întreținere, reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,MUNCITOR CALIFICAT I (instalator)/M;G", vacant la Grupa întreținere și reparații construcții și instalații din Secția întreținere, reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru ocuparea a două posturi de ,ÎNGRIJITOR/M;G", vacante în Microstructura personal administrativ din Căminului militar ,,Sinaia" din Complexul militar de instruire, reprezentare și tranzit ,,Munte" .
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,MUNCITOR CALIFICAT IV (bucătar)/M;G", vacant în microstructura bucătărie a popotei Căminului militar ,,Sinaia" din Complexul militar de instruire, reprezentare și tranzit ,,Munte" .
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,ÎNGRIJITOR/M;G", vacant în microstructura personal întreținere spații interioare din Formațiunea întreținere spații a Centrului întreținere,reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,MUNCITOR CALIFICAT I (sudor)/M;G", vacant în Grupa întreținere,instalații sanitare, ventilatoare, puncte termice, grupuri electrice și climatizare din Formațiunea întreținere, reparații și exploatare a Centrului de întreținere, reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,MUNCITOR CALIFICAT I (electrician)/M;G", vacant la Grupa întreținere și reparații instalații electrice și ascensoare din Formațiunea întreținere, reparații și exploatare a Centrului întreținere, reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,MUNCITOR CALIFICAT I (electrician)/M;G", vacant în Grupa întreținere și reparații construcții și instalații din Secția întreținere, reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,MUNCITOR CALIFICAT II (lăcătuș mecanic)/M;G", vacant în Grupa reparații, confecții metalice și strungărie din Formația reparații și confecții a Secției întreținere, reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,ÎNGRIJITOR/M;G", vacant în microstructura personal întreținere spații interioare din Formațiunea întreținere spații a Secției întreținere, reparații și exploatare cazărmi.
detalii...

Anunț selectie dosare

 16.09.2021
U.M. 02574 București din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea unui post de ,,MUNCITOR CALIFICAT II (croitor)/M;G", vacant în microstructura croitorie a Centrului de cazare-tranzit şi reprezentare al M.Ap.N.
detalii...

Anunț - rezultate proba scrisă post vacant referent debutant

 16.09.2021
U.M. 01263 Târgoviște din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele probei scrise pentru încadrarea postului vacant de referent debutant/studii medii în microstructura personal din S.1-personal la U.M. 01263 Târgoviște.
detalii...

Anunț organizare concurs - referent debutant

 16.09.2021
U.M. 01594 Lungești din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ organizarea unui concurs pentru ocuparea postului vacant de referent debutant/M la planuri, execuție transporturi militare, administrativ, documente militare de transport și căi de comunicații în Biroul Transporturi Militare Nr. 12 Teritorial (U.M. 01665 Craiova)
detalii...

Anunț organizare concurs - Contabil debutant

 15.09.2021
U.M. 01594 Lungești din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ organizarea unui concurs pentru ocuparea postului vacant de contabil debutant/M la planuri, execuție transporturi militare, administrativ, documente militare de transport și căi de comunicații în Biroul Transporturi Militare Nr. 12 Teritorial (U.M. 01665 Craiova)
detalii...

Top