Comandamentul Logistic Întrunit funcţionează în subordinea Statului Major al Apărării şi are ca principală misiune asigurarea sprijinului logistic a forţelor militare aflate pe teritoriul naţional, precum şi a trupelor aflate în teatrele de operaţii

Evenimente Arhiva

Șeful promoției de ofițeri la Centrul de Instruire pentru Muzici Militare

În data de 28 mai 2021, la Centrul de instruire pentru muzici militare, din cadrul Inspectoratului General al Muzicilor Militare a avut loc festivitatea de acordare a gradului de sublocotenent și confirmarea în arma muzici militare a absolvenților „Cursului de formare a ofițerilor în activitate” promoția „Regele Mihai I - 100”.

ANGAJAMENT TOTAL 21 LIVEX

,,Logistica nu a câștigat nicio bătălie, dar niciun război nu s-a câștigat fără logistică.” Comandamentul Logistic Întrunit organizează, în perioada 02-12.06.2021, exercițiul ,,ANGAJAMENT TOTAL 21 LIVEX”, exercițiul de nivel tactic conectat cu ansamblul de exerciții ,,DACIA 21 LIVEX”, fiind destinat antrenării structurilor din compunerea și subordinea Comandamentului Logistic Întrunit/CLÎ pentru planificarea, conducerea și execuția activităților aferente sprijinului logistic al forțelor naționale și aliate/de coaliție care desfășoară operația de apărare pe teritoriul național.

Biblioteca Militară Națională – 160 de ani

Anul acesta, la 25 mai, Biblioteca Militară Națională, structură aflată în subordinea Comandamentului Logistic Întrunit, a împlinit 160 de ani de existență.

Anunțuri și rezultate Arhiva

Anunt - concurs muncitor calificat

U.M. 01420 Hațeg din Ministerul Apărării Naționale anunță organizarea concursului de încadrare a posturilor vacante de execuție de muncitor calificat IV (tâmplar) la grupa dezmembrare și casare muniții în atelierul întreținere, manipulare, reparații, conservare, dezmembrare și casare muniții din sectorul evidență și depozitare al U.M. 01420 Hațeg; Muncitor calificat IV (mecanic auto) la atelierul reparat tehnică auto, scule și dispozitive speciale al U.M. 01420 Hațeg.

Anunt - concurs incadrare a 2(doua) posturi vacante personal civil contractual.

U.M. 02210 București din Ministerul Apărării Naționale anunță organizarea concursului pentru încadrarea a 2(doua) posturi vacante de execuție-personal civil contractual, contabil debutant/M la Biroul contabilitate și îngrijitor debutant/M;G la Cimitirul Militar.

Anunt - concurs contabil debutant

U.M. 01594 Lungești din Ministerul Apărării Naționale anunță organizarea concursului pentru ocuparea postului vecant de Contabil debutant/M la compartiment contabilitate din Depozitul Central 163 Muniții "Rusidava" (U.M. 01594 Lungești).
 
Top