Comandamentul Logistic Întrunit funcţionează în subordinea Statului Major al Apărării şi are ca principală misiune asigurarea sprijinului logistic a forţelor militare aflate pe teritoriul naţional, precum şi a trupelor aflate în teatrele de operaţii

Evenimente Arhiva

Biblioteca Militară Națională – 160 de ani

Anul acesta, la 25 mai, Biblioteca Militară Națională, structură aflată în subordinea Comandamentului Logistic Întrunit, a împlinit 160 de ani de existență.

Monumentul artiștilor muzicii românești

În cinstea recunoaşterii şi preţuirii valorii artiştilor, reprezentanţi de seamă ai scenei muzicale româneşti, la 1 iulie 2019 a fost inaugurat Ansamblul Memorial ,,Monumentul artiștilor muzicii românești".

Dimitrie Cantemir, omagiat la Breaza

La Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir, din Breaza, a avut loc joi, 23 ianuarie, în prezența comandantul Comandamentului Logistic Întrunit, general-locotenent dr. Cătălin Zisu, festivitatea de dezvelire și sfințire a bustului patronului spiritual, Dimitrie Cantemir. Opera de artă a fost realizată de directorul Studioului de Arte Plastice al Armatei, colonel (r) Valentin Tănase, la inițiativa generalului-locotenent Cătălin Zisu, absolvent cantemirist promoția 1985.

Anunțuri și rezultate Arhiva

Rezultat - rezultatele interviului - Sofer I

U.M. 02456 Bucuresti din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele interviului la concursul organizat pentru incadrarea postului vacant de executie de personal civil contractual de Sofer I - 2 posturi.

Rezultat - rezultatele finale - Sef atelier gr. II

U.M. 01557 Sibiu din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele finale ale concursului de incadrare a postului vacant de conducere de personal civil contractual de Sef atelier gr. II.

Anunt - rezultatele selectiei dosarelor - Muncitor calificat III - Electrician

U.M. 02225 Bucuresti din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ rezultatele selectiei dosarelor de concurs pentru incadrarea postului vacant de personal civil contractual de Muncitor calificat III - Electrician.
 
Top