Comandamentul Logistic Întrunit funcţionează în subordinea Statului Major al Apărării şi are ca principală misiune asigurarea sprijinului logistic a forţelor militare aflate pe teritoriul naţional, precum şi a trupelor aflate în teatrele de operaţii

Biblioteca Militară Națională – 160 de ani

 31.08.2020
Anul acesta, la 25 mai, Biblioteca Militară Națională, structură aflată în subordinea Comandamentului Logistic Întrunit, a împlinit 160 de ani de existență.
detalii...

Monumentul artiștilor muzicii românești

 27.08.2020
În cinstea recunoaşterii şi preţuirii valorii artiştilor, reprezentanţi de seamă ai scenei muzicale româneşti, la 1 iulie 2019 a fost inaugurat Ansamblul Memorial ,,Monumentul artiștilor muzicii românești".
detalii...

Dimitrie Cantemir, omagiat la Breaza

 27.08.2020
La Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir, din Breaza, a avut loc joi, 23 ianuarie, în prezența comandantul Comandamentului Logistic Întrunit, general-locotenent dr. Cătălin Zisu, festivitatea de dezvelire și sfințire a bustului patronului spiritual, Dimitrie Cantemir. Opera de artă a fost realizată de directorul Studioului de Arte Plastice al Armatei, colonel (r) Valentin Tănase, la inițiativa generalului-locotenent Cătălin Zisu, absolvent cantemirist promoția 1985.
detalii...

MEREU LA DATORIE!

 27.08.2020
Militarii Brigăzii 122 Logistice Muntenia, precum și întregul efectiv al Comandamentului Logistic Întrunit, sunt pregătiți să intervină permanent pentru a limita și combate noul coronavirus, Un rol important în acest context îl reprezintă tehnica din dotare, care este întreținută de logisticieni la parametri optimi, de operativitatea acesteia depinzând succesul tuturor misiunilor încredințate.
detalii...

ANIVERSARE

 27.08.2020
Structurile de mişcare şi transport din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit au sărbătorit, la 1 august, 20 de ani de la înfiinţarea Centrului de Coordonare a Mișcării (CCM).
detalii...

Top